Replika Manajerial BUMD Kabupaten Blora

para peserta sosialisasi replika manajerial lan evaluasi kinerja bumd kabupaten blora

Pemerintah Kabupaten Blora nganakake serangkaian kajian replika lan evaluasi kinerja kanggo promosi BUMD ing kabupaten setempat. Replika Manajerial ditindakake ing Pemerintah Kabupaten Magelang lan Kulonprogo tanggal 8-9 Juni 2022.

Salajengipun dipunwontenaken rapat koordinasi pengajuan makalah akademik Perda Inklusi Permodalan Badan Usaha Daerah Tahun 2022-2026 kanthi ngaturaken narasumber, Nugroho Saputro saking UNS.

Wakil Bupati Blora Tri Yuli Setyowati, ST, MM bebarengan karo Sekretaris Daerah Kabupaten Blora Komang Gede Irawadi, SE, M.Si, kepala OPD terkait, nganakake evaluasi kinerja ing triwulan I 2022 para BUMD ing saindhenging. Kabupaten Blora, Kamis (9/6/2022).

Kegiatan evaluasi kinerja ditindakake ing BUMD sak Kabupaten Blora. Antarane Bank Jateng Cabang Blora, PDAM Blora, BPR Blora Artha, BPR BKK, Blora Patragas Hulu, Blora Patra Energi, lan Blora Wirausaha.

Wakil Bupati njlentrehake, rangkaian kegiatan termasuk replika manajerial BUMD antara liya kanggo nyengkuyung BUMD Kabupaten Blora supaya luwih maju.

"Kepriye anggone maju bebarengan kanggo majengake BUMD, bakal ditiru karo Magelang lan Kulonprogo," jlentrehe.

wakil bupati blora tri yuli setyowati lan sekda blora komang gede irawadi mimpin acara wacana replika manejerial lan evaluasi kinerja bumd blora

Kalebu evaluasi kinerja BUMD ing Kabupaten Blora. Supaya pihake bisa ngevaluasi lan mesthekake kinerja BUMD kaya sing dikarepake.

"Kita nindakake evaluasi, kanggo perbaikan lan kanggo nggawe inovasi ing mangsa ngarep, asil iki uga dadi rekor kita bebarengan," pungkase.

Sauntara kuwi, Sekretaris Daerah Kabupaten Blora ngandhakake, saliyane agenda kajian replika BUMD, uga dianakake serangkaian rapat koordinasi.

"Agenda kagiyatan iki yaiku pengajuan naskah akademik kang ana gegayutane karo penyertaan modal supaya dimangerteni dening kabeh organ BUMD, dumadi saka dewan pengawas utawa komisaris lan kabeh jajaran direksi, banjur karo kabeh jajaran Pemerintah Daerah," piterange Kepala Daerah. Sekretaris sakcepete sadurunge miwiti kegiatan.

Salajengipun dipunlajengaken evaluasi saha penyampaian kinerja triwulan I BUMD Kabupaten Blora.

Saben BUMD bakal nyuguhake prestasi kinerjane ing ngarepe Wakil Bupati Blora lan Sekda.

Kanthi pengajuan kinerja lan evaluasi, dikarepake mengko target sing wis ditemtokake ing taun iki bisa digayuh.

Ndherek rawuh wonten ing kalodhangan punika Asisten Perekonomian Sekretariat Daerah Blora, Staf Ahli Bupati, Kepala BPPKAD Blora, Kepala DPU PR, Kepala Bappeda Blora, Kepala Seksi Perekonomian, sesarengan para pimpinan BUMD sekabupaten Blora.  (Terjemah bebas :  heri ireng)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel