Pambangunan Dalan Kabupaten Blora 2022

PUPR nyuwun ngapura merga akeh material dalan kating slengkrah ing pinggir dalan kabupaten blora

Enem paket pengerjaan dalan sing nyebar ing pirang-pirang wilayah ing Kabupaten Blora wiwit dipercepat. Total regane proyek dalan saka Dana Alokasi Khusus kuwi luwih saka Rp 40 milyar. Bupati Blora, H. Arief Rohman, S.IP., M.Si ngarep-arep supaya proses lelang paket-paket dalan liyane enggal rampung supaya pagawean bisa enggal diwiwiti.

Dikandhakake, kanthi pambangunan dalan ing Blora, mupangate bisa langsung dirasakake kanggo masyarakat. "Yen dalan wis rampung, mesthi bisa ngasilake lan nyengkuyung sektor investasi ing bidang pendidikan, kesehatan, pertanian, ekonomi lan sawetara sektor liyane," piterange Bupati Blora Arief Rohman, Senin (6/6/2022). .

Sing jelas, imbuhe Bupati Arief Rohman, pembangunan dalan bakal nyengkuyung pertumbuhan ekonomi ing Kabupaten Blora.

Ketua DPUPR Kabupaten Blora Ir. Sagautama Karnajaya, MT, uga ngonfirmasi babagan pambangunan dalan iki.  "Ya, sawetara proyek dalan sing didanai DAK wis rampung kanthi cara lelang lan saiki wis diwiwiti konstruksi," jlentrehe, Senin (6/6/2022). Dheweke nambahake, DAK uga kanggo ndanani proyek irigasi lan banyu resik.

sawijining petugas pengawasan lagi ngukur leveling pambangunan dalan kabupaten blora

Gunggunge 6 paket dalan sing wis digarap saben Klopoduwur - Ngliron kanthi rega kontrak Rp.5.592.118.745,00. Penyedia Jasa CV. Ambangun Gumelar, Konsultan Pengawas CV. Rahayu Mahada Karya.

Salajengipun ruas dalan Ngliron-Kalisari kanthi regi kontrak Rp 3.399.970.000,00. Penyedia Jasa CV. Meteor Jaya minangka konsultan pengawas CV. Karya Mandiri.

Ing ngisor iki ruas dalan Randublatung-Getas kanthi rega kontrak Rp 6.806.484.518,00. Penyedia Jasa CV. Konsultan Supervisor Paper Sejati lan CV. Mega Putri Konsultan.

Banjur dalan Mulyorejo-Ngloram kanthi rega kontrak Rp 7.913.256.056,00. Penyedia Jasa CV. Bangun Cipta dene Konsultan Pengawas CV. Statika Teknik.

Ruas dalan Doplang-Kunduran kanthi rega kontrak Rp 5.573.700.000,00. Penyedia Jasa CV. Bangun Jaya. Konsultan Pengawas CV. Konsultan Atthaceta.

Salajengipun, Ngloram-Sidorejo kanthi aji kontrak Rp11.248.600.000,00. Penyedia Jasa CV. Chandra Setya Karya. Konsultan Pengawas CV. Sinergi Tiara. Saka nem paket kasebut, total aji kontrak nganti Rp 40.534.129.320,00.

Kepala Bidang Bina Marga DPUPR Kabupaten Blora, Nidzamudin Al Huda, ST lumantar Sub Koordinator Muda Ahli Fungsional Pembangunan Jalan dan Jembatan Jalan Raya, Yudi Kristiawan, ST nyuwun pangapunten menawi sadangunipun nyambut damel wonten tumpukan material ing sisih pinggir radosan kang ngganggu aktivitas warga sauntara. (Trslt :  heri ireng)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel