Mal Pelayanan Publik Kabupaten Blora 2022

tumpeng mal pelayanan publik blora 2022 saka bupati blora

Mall Pelayanan Umum (MPP) Kabupaten Blora sing digagas lan digawe dening Bupati Blora, H. Arief Rohman, S.IP., M.Si, Jum’at (3/6/2022), ngepasi setahun. Bupati nyuwun supaya kualitas pelayanan ora kendho, terus berinovasi nyedhiyakake layanan sing luwih apik marang masyarakat.

Dikawruhi, MPP Kabupaten Blora sing mung 94 dina saka wiwitan nganti diluncurake, diresmikake dening Menteri PAN-RB tanggal 3 Juni 2021. Saka 29 lembaga ing MPP, 261 wis mbukak layanan. Dilengkapi pusat kerajinan lan UKM, pojok maca, papan dolanan bocah, ruang laktasi, pojok kopi, pusat krisis, lan auditorium.

Menawi saderengipun wonten MPP warga Kabupaten Blora kedah gotong royong ngurusi dokumen, menika cekap wonten MPP kemawon, sedaya sampun rampung.

bupati blora maringi hadiah marang pegawai mall pelayanan publik kabupaten blora 2022

Malah nalika umur 1 taun, ana acara sing prasaja nanging migunani ing plataran Gedung MPP, Jl. Blora – Cepu km 5 Jepon, Jum’at (3/6/2022). Dinas Penanaman Modal dan Pelayanan Terpadu Satu Pintu (DMPPTSP) Kabupaten Blora lan saperangan OPD terkait nindakake senam pagi, motong tumpeng lan ngeculake balon karbit bebarengan karo Bupati H. Arief Rohman, S.IP., M.Si,

Mas Arief, julukan Bupati Blora saben dinane, njaluk supaya kualitas pelayanan ing MPP ora kendho. Terusake inovasi kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo masyarakat.

“Aku ora percaya yen MPP sing dibangun ngerti-ngerti wis umure setaun. Mesthi wae isih perlu pambenahan, perbaikan lan panyampurnan. Sing paling penting, aku ngelingake sampeyan kabeh, kualitas layanan ing MPP ora oleh kendho. Terus berinovasi kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo masyarakat," ujare wong nomer siji ing Kabupaten Blora, Arief Rohman.

senam pagi ing plataran mal pelayanan publik kabupaten blora 2022

Dipuntegesaken, Kabupaten Blora nembe pikantuk penghargaan saking Menteri PAN RB minangka unit pelaksana pengabdian masyarakat kanthi predikat A. Prestasi menika kedah dipunjagi lan ditingkataken malih.

Mangga, sambunge, OPD Kabupaten Blora sing duwe loket layanan ing MPP supaya terus nganyari kualitas layanane. "Kita bakal terus ngevaluasi."

Bupati Arief malah njaluk Kepala DPMPTSP lan Dindukcapil supaya nindakake survey kepuasan masyarakat sawise saben proses kependudukan lan dokumen perizinan ing MPP Kabupaten Blora.

Ing kesempatan kang pada, Kepala DPMPTSP Kabupaten Blora, Bondan Arsiyanti, SH., M.Sc., mratelakake, kudu ngucapake matur nuwun amarga MPP sing wis setaun lumaku, wis entuk Penghargaan Menteri PAN RB sing diumumake pungkasan. Maret 2022.

“Matur nuwun awit MPP Kabupaten Blora sampun setaun lumampah saha pikantuk penghargaan saking Menteri PAN RB. Menika hasil nyambut dhamel sesarengan mituhu dawuhipun Pak Bupati. Kita kabeh wis siyap kanggo masa depan, muga-muga bisa luwih apik," ujare Bondan Arsiyanti.

Ing sela-sela acara syukuran, Bupati Arief didampingi Kepala DPMPTSP Kabupaten Blora mbagekake oleh-oleh lan oleh-oleh gratis marang warga sing padha melu ngantri perizinan lan pelayanan kependudukan ing MPP. Uga menehi kue tart cilik.

bupati blora maringi bingkisan ulang tahun mal pelayanan publik kabupaten blora 2022

Suti, warga Desa Sumurboto, Kecamatan Jepon, sing antri KK ing loket Dindukcapil Mal Pelayanan Umum Kabupaten Blora, ngaku kaget lan seneng nampa oleh-oleh saka Bupati Blora Arief Rohman.

“Aku ora ngerti yen MPP Kabupaten Blora lagi ngrayakake ulang tahun. Ana dekorasi balon. Bareng lungguh anteng, Bupati marani karo nggawa oleh-oleh. Matur nuwun, Pak Bupati saha staf,” ujare Suti.

Ditakoni babagan layanan ing MPP Kabupaten Blora, Suti uga ngakoni yen dheweke seneng lan kepenak anggone ngatur Kartu Keluarga.

"Layanan apik, cepet. Apamaneh yen teka luwih esuk, antrine ora suwe. Panggonane uga kepenak, AC adem, ora panas (gerah). Muga-muga ing tembe MPP Kabupaten Blora bisa luwih apik," ujare. 

(Diceritaake maneh dening heri ireng)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel